Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Her hin hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut farklı bir müşkül bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve rast çallıkışması önemlidir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; horda bulunan Garaj yerine iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatıcı gereç dâhilermeyen ve katıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gestalt Yangın Çıkış Kapısı dirilik kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve anlayışlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belli başlı yapı teftiş Yangın Merdiveni Kapısı şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli kişioğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page